Træls afslutning på udlandsrejse

Min kusine og hendes mand er for nylig kommet hjem fra et dejligt langt ophold i Spanien. De har haft en fed tur, og en perle af oplevelser, men uheldigvis, endte turen ikke så godt.

Efter første nattesøvn, havde de bid mærker op og ned af benene. De vidste ikke hvad det var, men efter læst lidt på Internettet, erfarede de, at det kun kunne være bid fra væggelus. Nu havde de være udenlands, og soveværelset havde ikke været i brug i hele perioden, så de havde åbenbart taget dem med hjem fra turen på en eller anden måde.

Til alt held, havde de ikke nået at få alle kufferter pakket ud, faktisk var det kun én kuffert der var pakket ud, de to andre var til alt held lukket, så de blev sat ud i skuret.

Næste dag kontaktede de en skadedyrsbekæmper, som effektivt, fik behandlet relevante steder, og rådgav om, hvordan de skulle vaske det tøj som stadigvæk var i kufferterne.

Dem fra skadedyrsfirmaet var dygtige, og de vidste helt præcist hvor de skulle sprøjte. De kunne dog ikke gøre noget ved de bid mærker de havde fået i nattens løb, men heldigvis forsvandt de i løbet af få dage.

Det var ikke lige den bedste slutning på ferien, men heldigvis, så fik de det løst professionelt takket være hurtig indsats og viden fra skadedyrsfirmaet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress. Design: Supermodne.