Gider ikke male selv

Jeg indrømmer det, jeg hader ganske enkelt at male selv, der simpelthen for omstændigt. Først skal man finde ud af hvilken maling man skal bruge, skal det være maling på vandbasis eller på oliebasis, det er blot et af mange overvejelser.

Derefter, så skal man finde ud af hvilken form for værktøj man skal bruge til den malingstype man nu har fundet frem til, skal det være en pensel, en malerrulle eller måske en sprayflaske?

Så skal overfladen vaskes af eller affedtes, og er det træværk der skal males, ja så skal der også slibes og spartles og slibes igen. Det er jo skruen uden ende.

Okay, jeg indrømmer blankt, at jeg i øvrigt heller ikke har håndelaget når det kommer til maling, jeg får altid lavet striber, penselspor, uens dækning eller i værste fald, alle 3 ting på en gang – mindst!

Nogle gange skal man bare erkende, at der findes ting man skal lade professionelle og kompetente fagfolk tage sig af, og i mit tilfælde, så er maling en af disse ting!

Derfor, så har jeg nu fundet en maler i Hellerup som jeg har hørt skulle kunne løfte denne opgave, så jeg tror bare jeg lader ham om at male vores vinduer og så laver jeg noget andet i stedet for.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress. Design: Supermodne.